بررسی تجربی رابطه بین شیوه های مدیریت سرمایه در گردش و عملکرد مالی بنگاه ها در زمینه آفریقای شرقی

ساخت وبلاگ

بهترین سیاست مدیریت سرمایه در گردش ، اعتراض به تعادل در سرمایه گذاری دارایی ها است. سرمایه گذاری بیش از حد در هر مؤلفه سرمایه در گردش ، سرمایه را به هم می پیوندد ، از این رو بازده اختلال در بنگاه ها از طرف دیگر سرمایه در گردش ناکافی باعث می شود شرکت ورشکستگی شرکت را به همراه داشته باشد که مانع اجرای صاف شرکت ها خواهد شد. هدف از این مطالعه ، انجام تجزیه و تحلیل در مورد مطالعات در مورد شیوه های مدیریت سرمایه در گردش و مقایسه نتایج صنایع مختلف کشورهای آفریقای شرقی است. مؤلفه های اصلی سرمایه در گردش مورد مطالعه شامل حساب های دریافتنی ، حساب های قابل پرداخت ، چرخه تبدیل نقدی ، نسبت بدهی ، میانگین دوره جمع آوری ، میانگین دوره موجودی و میانگین دوره قابل پرداخت بود. مطالعات ROA ، ROE و GOP را به عنوان اندازه گیری عملکرد مالی پذیرفتند. برای اطلاع از ارتباط بین مدیریت سرمایه در گردش و عملکرد مالی تجزیه و تحلیل همبستگی پیرسون و رگرسیون متعدد اتخاذ شد. نتیجه این مطالعه نشان داد که یافته های مختلط برخی از مطالعات با مدیریت سرمایه در گردش ارتباط مثبت دارند و سایر موارد منفی را نشان می دهند. مطالعه نتیجه گیری شده است که مدیریت سرمایه در گردش تأثیر معنی داری بر عملکرد مالی بنگاه های تحت مطالعه دارد. مطالعه به شرکتهای توصیه شده برای کاهش دوره دریافتنی حساب در ضمن تمدید دوره قابل پرداخت حساب. بیشتر توصیه می شود که بنگاهها موجودی را در سطح معقول نگه دارند و دوره تبدیل پول را برای به دست آوردن سودآوری معنی دار کوتاه کنند.

مقالات مرتبط

بارگیری رایگان PDF PDF

بارگیری رایگان PDF PDF

مدیریت نقدینگی شرکت ها نقش مهمی در حفظ سلامت مالی شرکت در طی دوره عادی تجارت ایفا می کند. هدف از این مطالعه بررسی تأثیر نقدینگی شرکت و سودآوری شرکتهای ذکر شده مواد غذایی و نوشیدنی در نیجریه است. این مطالعه دوره شش سال 2009 تا 2014 را در بر می گیرد. داده های این مطالعه از گزارش ها و حساب های سالانه بنگاهها استخراج می شود. پس از اجرای رگرسیون OLS ، یک آزمایش استحکام برای اعتبار استنتاج آماری انجام شد ، داده ها به صورت تجربی بین متغیرهای وابسته و مستقل مورد آزمایش قرار گرفتند. از رگرسیون چندگانه برای آزمایش مدل مطالعه با استفاده از OLS قوی استفاده شد. نتایج حاصل از این تجزیه و تحلیل نشان داد که رابطه مثبت قوی بین نسبت سریع ، حساب های قابل پرداخت ، IFRS ، اندازه شرکت و ROA از شرکتهای غذایی و نوشیدنی های ذکر شده در نیجریه ، در حالی که حسابهای دریافتنی به طور معکوس مربوط به ROA از شرکتهای غذایی و نوشیدنی های ذکر شده است. در نیجریهچرخه تبدیل نقدی به طور معکوس اما از نظر آماری با ROA ارتباط معنی داری نداشت. در راستای یافته های فوق ، این مطالعه توصیه می کند که مدیریت شرکتهای ذکر شده مواد غذایی و نوشیدنی در نیجریه باید نسبت سریع بالاتری را حفظ کند زیرا این امر تأثیر مثبتی بر سودآوری آنها خواهد داشت و این که به طور تجربی ثابت کرده است که نسبت سریع بالاتر سودآوری بیشتری را نشان می دهد، آنها همچنین باید سعی کنند دوره جمع آوری خود را کاهش دهند زیرا دوره جمع آوری کوتاهتر سودآوری آنها را افزایش می دهد. سرانجام ، مدیریت همچنین باید تعهدات کوتاه مدت خود را به تأخیر بیندازد زیرا مشخص شد که شرکت های سودآورتر کمی بیشتر صبر می کنند تا صورتحساب خود را بپردازند.

بارگیری رایگان PDF PDF

فداکاری من این گزارش پروژه تحقیقاتی را به خانواده دوست داشتنی ، والدین ، برادران و خواهرانم و دوستانم اختصاص می دهم که به یک روش یا دیگری به من کمک کرده اند. مهمتر از همه جلال به خدا برای فرصتی برای زنده بودن و سالم بودن برای شرکت در این کار.

بارگیری رایگان PDF PDF

سرمایه در گردش به وجوه مورد نیاز برای انجام عملیات روزه یک شرکت اشاره دارد. برای دستیابی به اهداف تجاری ، سرمایه گذاری سرمایه شرکت در دارایی های جاری و استفاده از بدهی های جاری برای تأمین بودجه بخشی از سرمایه گذاری مورد نیاز است. بنابراین ، مدیریت سرمایه در گردش صدا لازم است تا شرکت در این عصر اطلاعات رقابتی باقی بماند. این مطالعه به بررسی تأثیر مدیریت سرمایه در گردش بر سودآوری شرکتهای تولید کننده مواد غذایی که در داخل و اطراف آن آدیس آبابا فعالیت می کنند ، می پردازد. کارآیی مدیریت سرمایه در گردش با دوره گردش مالی موجودی ، دوره جمع آوری حساب قابل دریافت ، روزهای پرداخت قابل پرداخت ، چرخه تبدیل پول نقد ، نسبت فعلی و نسبت دارایی سریع اندازه گیری شده است. و بازده دارایی به عنوان پروکسی برای سودآوری در نظر گرفته شد. داده های مرتبط برای این مطالعه از 10 صورت مالی سالانه شرکت تولید کننده مواد غذایی برای دوره 2009-2013 جمع آوری شده و از طریق آمار توصیفی ، همبستگی پیرسون و تجزیه و تحلیل رگرسیون چندگانه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. بر این اساس ، یافته ها نشان داد که بازده دارایی ها به طور قابل توجهی و منفی با میانگین روزهای موجودی ، چرخه متوسط روز قابل پرداخت و تبدیل پول نقد مرتبط است ، که نشان می دهد با کوتاه کردن چرخه تبدیل نقدی ، شرکت های تولیدی مجموعه مواد غذایی می توانند سودآوری خود را افزایش دهند. یافته های تجزیه و تحلیل رگرسیون نشان می دهد که میانگین روزهای موجودی ، متوسط دریافتی روز و متوسط روز قابل پرداخت تأثیر قابل توجهی در بازده دارایی ها دارد. با این حال ، نسبت فعلی و نسبت دارایی سریع رابطه ناچیز و مثبت با بازده دارایی ها دارند. بنابراین ، مدیران تجارت مجتمع غذایی می توانند با کوتاه کردن چرخه تبدیل نقدی ، دوره تبدیل موجودی و دوره جمع آوری مطالبات ، سودآوری شرکت های خود را افزایش دهند. با این حال ، آنها نمی توانند با طولانی تر شدن دوره معوق پرداخت کنند ، سودآوری را افزایش می دهند.

کتاب آموزش بورس...
ما را در سایت کتاب آموزش بورس دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ژیلا توفیقی بازدید : 168 تاريخ : يکشنبه 6 فروردين 1402 ساعت: 21:25